Uw winkelwagen

Artikelen: 0

BESTELLEN

Inloggen

Geboorte snoep

Geboorte snoep

Voor de meeste mensen is het, het mooiste wat ze kan overkomen: de geboorte van een kindje. Natuurlijk vindt u het dan leuk wanneer er mensen op kraamvisite komen. Een aloude traditie is om geboorte snoep mee te geven aan familie, vrienden, collega’s en bekenden die op kraamvisite komen. Als bedankje, maar ook als een soort herinnering aan deze bijzondere dag.

Van oudsher had je weinig keuze in geboorte snoep. Het waren roze dragees voor een meisje, blauw voor een jongen of wit als je een neutrale kleur wilde. Tegenwoordig is de keuze (gelukkig!) wel wat ruimer.

Bij de Toversleutel kunt u zelfs helemaal zelf uw bedankjes samenstellen. U bent dus niet meer gebonden aan het standaard assortiment voor geboorte snoep, maar kunt zelf een bedankje maken dat helemaal bij u en uw gezin past. Dat is het gemak van onze online snoepwinkel. U kiest zelf welke snoepjes u wilt inclusief de verpakking en wij zorgen ervoor dat uw bedankjes of traktaties bij u thuisbezorgd worden. Alle bestellingen worden binnen twee dagen door PostNL bij u bezorgd, dus u heeft alle tijd na de geboorte van uw kindje.

Ruim assortiment
Wilt u eens wat anders voor uw geboorte snoep? Dan bent u bij de Toversleutel aan het juiste adres. We behoren niet alleen tot de groep van de grootste online snoepwinkels van Nederland. Ook hebben we een zeer ruim assortiment aan snoep. Wat dacht u van bijvoorbeeld alle soorten drop, fruitgums, Oud Hollandse snoepjes (waaronder vruchtenhartjes en kaneelkussentjes) en glutenvrije of suikervrije snoepjes.

Zit uw favoriete snoepje er onverhoopt toch niet bij in onze webshop? Laat het ons weten en wij gaan voor u op zoek.

Meer over de Toversleutel
Kwaliteit en service hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij werken dan ook alleen samen met leveranciers die dezelfde waarden en normen nastreven als wij. In onze ogen hoort ook het bieden van maatwerk hierbij. Daarom kunnen ook bedrijven bij ons terecht voor grote partijen snoep of met speciale wensen. Wij denken graag met u mee en geven altijd een offerte op maat.

Wilt u meer weten over ons geboorte snoep of onze webshop? Wij zijn te bereiken via mail naar toversleutel@kpnmail.nl, wij zullen deze dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Ons aanbod geboortesnoep

Amandelbonen

Crest

200 gram
€2,78