Uw winkelwagen

Artikelen: 0

BESTELLEN

Inloggen

Hartjes snoepjes

Hartjes snoepjes

Wie kent de hartjes snoepjes niet van vroeger? Met allerlei vruchtensmaken en met leuke teksten erop. En dan net zolang zoeken totdat je het juiste hartje had gevonden dat je dan zenuwachtig aan je liefje kon geven. Deze snoepjes vallen ondertussen in de categorie Oud Hollandse snoepjes. Je zou denken dat ze dan ook moeilijk te krijgen zijn. Niets is minder waar: u vindt ze gewoon online in de webshop van de Toversleutel.

Van vruchtensmaak tot drop
In de loop der jaren zijn er verschillende varianten bij gekomen van de bekende hartjes snoepjes. Naast de bekende vruchtensmaken zijn ze er bijvoorbeeld ook alleen in het roze of blauw als bedankje voor de kraamvisite. En dan heb je ook nog de varianten met pepermunt en drop. Ook deze twee vallen goed in de smaak bij de meeste mensen.

Online bestellen
Nu kunt u speciaal naar de supermarkt rijden om daar de hartjes snoepjes te kopen, maar dat kan makkelijker. U kunt ze namelijk ook in onze webshop bestellen. Pak uw computer, smartphone of tablet, ga naar onze webshop, kies de hartjes snoepjes die u wilt, betaal veilig via bijvoorbeeld iDeal en binnen twee werkdagen worden ze gewoon bij u thuisbezorgd door PostNL. Makkelijker kan het niet!

Ruim assortiment
Naast hartjes snoepjes hebben we bij de Toversleutel nog veel meer snoepjes. Niet voor niets mogen we ons scharen bij de groep grootste online snoepwinkels van Nederland. U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het in onze webshop. Wat dacht u van fruitgum van o.a. Haribo en Red Band, alle verschillende soorten drop en glutenvrij of suikervrij snoep.

Mocht uw favoriete snoepje er nou toch niet tussen zitten, dan gaan we gewoon voor u op zoek. Laat ons weten wat u precies zoekt en dan gaan we voor u aan de slag.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over onze hartjes snoepjes, de rest van ons assortiment of onze webshop? Neem contact met ons op door een mail te sturen naar toversleutel@kpnmail.nl. Wij helpen u graag op weg!

Ons aanbod Oud Hollands Snoep

Vruchtenhartjes

150 gram per zakje
€1,39

Vruchtenhartjes

5 stuks per zakje
€0,38

Vruchtenhartjes

10 stuks per zakje
€0,50

Vruchtenhartjes

15 stuks per zakje
€0,62