Uw winkelwagen

Artikelen: 0

BESTELLEN

Inloggen

Honingdrop

Honingdrop

Er zijn een aantal dingen die typisch Nederlands zijn waarvoor mensen van heinde en verre naar ons kikkerlandje komen om te halen. De bekendste zijn natuurlijk de tulpen, klompen en stroopwafels. Maar eigenlijk hoort drop (inclusief honingdrop) ook in dat rijtje thuis.

In het buitenland moet snoep vooral zoet en kleurrijk zijn. Een zwart snoepje wat ook nog eens zout kan zijn, dat klopt niet. De laatste jaren wordt drop echter ook in het buitenland zeker gewaardeerd. Inmiddels wordt het snoepje naar verschillende landen geëxporteerd. Toch kan het geen kwaad om een eigen zakje mee te nemen wanneer u op vakantie gaat.

Vele varianten
In de loop der jaren zijn er ontzettend veel verschillende soorten drop op de markt gekomen. Eén van de bekendste is toch wel de honingdrop. Het is een zoete variant op de originele dropjes. Uiteraard hebben ze de vorm van een honingraat, zodat je zo altijd en overal kunt herkennen.

Wat betreft het zoete drop vindt u naast honingdrop bijvoorbeeld ook harlekijntjes, katjes en kokindjes in onze webshop. Uiteraard hebben we ook een ruim assortiment van de zoute drop, waaronder manneken pis en zoute bommen.

Ruim assortiment overig snoep
Wist u dat we bij de Toversleutel nog veel meer snoepjes hebben naast honingdrop? In onze webshop vindt u ook een ruime keuze aan bijvoorbeeld fruitgums, pepermuntjes, spekken, zuurtjes, maar ook glutenvrije en suikervrije snoepjes.

Zoals u ziet heeft u alle keuze bij ons. Kunt u onverhoopt uw favoriete snoepje niet vinden in onze webshop? Dan gaan wij voor u op zoek. Laat ons weten waar u naar op zoek bent en dan gaan wij voor u aan de slag. Zodra wij het snoepje gevonden hebben, krijgt u vanzelf bericht van ons.

Over de Toversleutel
Inmiddels mogen wij ons tot de groep grootste online snoepwinkels scharen. Kwaliteit en service hebben wij hoog in het vaandel staan. Dat verwachten wij ook van onze leveranciers. Daarom werken we alleen samen met partners die dezelfde normen en waarden nastreven als wij.

Wilt u meer over onze honingdrop, de rest van ons assortiment of onze webshop weten? Stuur een mail naar toversleutel@kpnmail.nl. Wij antwoorden u dan zo spoedig mogelijk!

Zoet

Zout

Overig