Uw winkelwagen

Artikelen: 0

BESTELLEN

Inloggen

Kaneelstok

Kaneelstok

Kent u die snoepkraampjes op de kermis met allemaal zuurstokken, suikerspinnen en lollies? Die snoepjes zijn over het algemeen niet zo makkelijk in de supermarkt te vinden, dus als we dan zo’n kraampje tegenkomen, is het moeilijk om de verleiding te weerstaan om bijvoorbeeld een heerlijke kaneelstok te kopen.

Wilt u niet wachten totdat het weer kermis is om een kaneelstok te kopen? Dat hoeft ook niet meer. U vindt ze namelijk het hele jaar door in de webshop van de Toversleutel die u gewoon vanuit de luie stoel kunt bestellen. Pak uw computer, laptop, smartphone of tablet, ga naar onze webshop, kies en betaal veilig (bijvoorbeeld via iDEAL). Binnen twee werkdagen wordt uw bestelling door PostNL bij u thuisbezorgd. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Ruim assortiment
We hebben drie verschillende kaneelstokken in ons assortiment opgenomen: de gestreepte en de Oosterhoutse kaneelstok en de kleine kaneelstokjes. Maar dat is niet het enige dat u in onze webshop kunt vinden. We hebben namelijk ook nog een zeer ruim aanbod in ander kermissnoep, maar ook fruitgums, zuurtjes, spekken, Oud Hollands snoep, pepermunt, maar ook glutenvrije en suikervrije snoepjes.

Ondanks dat ruime aanbod weten we dat we niet álles in onze webshop hebben. Kunt u uw favoriete snoepje niet vinden? Geen probleem, wij gaan voor u op zoek. Dat zien wij als een standaard onderdeel van onze uitgebreide service.

Over de Toversleutel
De Toversleutel is een online snoepwinkel waar u eigenlijk alles kunt kopen op het gebied van zoete lekkernijen. Inmiddels mogen we ons scharen bij de groep grootste online snoepwinkels van Nederland. Dat vertaalt zich niet alleen naar ons ruime assortiment, maar ook naar de kwaliteit en service die wij nastreven. Deze twee zaken hebben we dan ook hoog in het vaandel staan. We verwachten niet alleen het beste van onszelf, maar ook van onze partners. Daarom werken we ook alleen samen met leveranciers die dezelfde waarden en normen hebben als wij.

Bent u dus op zoek naar een heerlijke kaneelstok of een andere lekkernij? Dan bent u bij de Toversleutel aan het juiste adres. Voor meer informatie over onze snoepwinkel kunt u contact met ons opnemen, stuur een mail naar toversleutel@kpnmail.nl.


Ons aanbod Kermissnoep

Haknougat

200 gram
€2,88

Kaneelstokjes

Holland Foodz

200 gram
€1,73

Vanille Nougat Pinda

Lonka

1 kilo
€11,50

Kersenstokjes

Holland Foodz

200 gram
€1,73

Regenboog Lollie Lang

per stuk
€0,80

Regenboog Lollie Rond

per stuk
€0,80

Spiraallollie Blauw

per stuk
€1,50

Spiraallollie Roze

per stuk
€1,50

Hartlollie

per stuk
€1,00

Aardbeistok

per stuk
€1,00

Dropstok

per stuk
€1,00

Hully Gully

per stuk
€1,00

Kaneelstok Gestreept

per stuk
€1,00

Kersenstok

per stuk
€1,00

Oosterhoutse Kaneelstok

per stuk
€1,00

Regenboogstok

per stuk
€1,00

Wijnstok

per stuk
€1,00

Zuurstok

per stuk
€1,00

Amandel Nougat

Lonka

1 kilo
€10,50

Dutch Stok

per stuk
€0,80

Dropbal

per stuk
€1,10

Wijnbal

per stuks
€1,10

Grote suikerspeen + koord

per stuk
€1,10