Uw winkelwagen

Artikelen: 0

BESTELLEN

Inloggen

Kermis snoep

Kermis snoep

Natuurlijk gaan we naar de kermis voor de draaimolen, botsauto’s, grijpautomaten en alle andere attracties die daar te vinden zijn. En tussendoor dan even langs de snoepkraam voor het typische kermis snoep, zoals grote lolly’s, zuurstokken en suikerspinnen. Dat hoort er nou eenmaal bij als je een dagje naar de kermis gaat!

Nu kun je wachten tot die ene keer per jaar dat de kermis neerstrijkt bij u in de buurt. Of u bestelt al die lekkernijen het hele jaar door bij de Toversleutel! Wij hebben namelijk een ruim assortiment van het lekkerste kermis snoep in onze webshop staan. 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 52 weken per jaar kunt u alles bestellen. Gewoon thuis vanuit de luie stoel.

Verschillende soorten kermis snoep
Wat hoort er nou precies thuis in het rijtje van het kermis snoep? We hebben een enorme variatie. Een kleine greep uit het assortiment: zuurstokken, kaneelstokken, lolly’s in verschillende kleuren, smaken en formaten, nougat, wijnballen en dropballen. Voor het complete assortiment kermis snoep gaat u naar onze webshop.

We hebben een zeer ruim aanbod, maar we weten tegelijkertijd ook dat we niet álles hebben. Wilt u graag een speciaal snoepje wat u niet onze webshop kunt vinden? Geen probleem, wij gaan voor u op zoek. Laat ons weten wat u precies wilt.

Over de Toversleutel
De Toversleutel is een online snoepwinkel met een zeer ruim aanbod van allerlei snoepjes en zoete lekkernijen. Inmiddels mogen we onszelf bij de groep grootste online snoepwinkels van Nederland scharen. Bovendien hebben we kwaliteit en service altijd hoog in het vaandel staan. Dat verwachten we niet alleen van onszelf, maar ook van onze partners. Daarom werken we uitsluitend samen met leveranciers die dezelfde waarden, normen en doelen nastreven als wij.

Kermis snoep online bestellen werkt heel gemakkelijk bij de Toversleutel. Ga naar onze webshop, kies uw favoriete snoepjes uit en betaal veilig via bijvoorbeeld iDEAL. Uw bestelling wordt vervolgens binnen twee werkdagen bij u thuisbezorgd. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Wilt u meer weten over ons assortiment snoep of onze webshop? Neem contact met ons op via toversleutel@kpnmail.nl.

Ons aanbod Oud Hollands Snoep

Haknougat

200 gram
€2,88

Kaneelstokjes

Holland Foodz

200 gram
€1,73

Vanille Nougat Pinda

Lonka

1 kilo
€11,50

Kersenstokjes

Holland Foodz

200 gram
€1,73

Regenboog Lollie Lang

per stuk
€0,80

Regenboog Lollie Rond

per stuk
€0,80

Spiraallollie Blauw

per stuk
€1,50

Spiraallollie Roze

per stuk
€1,50

Hartlollie

per stuk
€1,00

Aardbeistok

per stuk
€1,00

Dropstok

per stuk
€1,00

Hully Gully

per stuk
€1,00

Kaneelstok Gestreept

per stuk
€1,00

Kersenstok

per stuk
€1,00

Oosterhoutse Kaneelstok

per stuk
€1,00

Regenboogstok

per stuk
€1,00

Wijnstok

per stuk
€1,00

Zuurstok

per stuk
€1,00

Amandel Nougat

Lonka

1 kilo
€10,50

Dutch Stok

per stuk
€0,80

Dropbal

per stuk
€1,10

Wijnbal

per stuks
€1,10

Grote suikerspeen + koord

per stuk
€1,10