Uw winkelwagen

Artikelen: 0

BESTELLEN

Inloggen

Suikervrij snoep

Suikervrij snoep

Wil jij lekker maar toch verantwoord kunnen snoepen. Kijk dan eens verder op onze pagina voor suikervrije snoep. Bij snoepwinkel de Toversleutel ben je aan het juiste adres voor een ruim assortiment aan suikervrij snoep. Suikervrij snoep past perfect in een verantwoord dieet.

Veel mensen willen tegenwoordig genieten van lekkere producten, maar dan zonder suiker.
Dat geen of veel minder suiker in snoep ook heel erg lekker kan smaken, kan snoepwinkel de toversleutel jou wel bewijzen. Met heerlijke mint toffees, winegums, caramel, verschillende soorten drop en ga zo maar door, de keuze is geuze in ons assortiment suikervrij snoep

Het eten van te veel suiker is niet goed voor je tanden en ook niet voor je gezondheid. Suikervrij snoep is dan een verstandige keuze. In iedereen zijn mond bevinden zich erg veel bacteriën die niet schadelijk kunnen zijn. Wanneer je de bacteriën gaat voeden met te veel suiker, kan dit uit balans worden gebracht.

De bacteriën zetten namelijk suiker om in tandplak. Tandplak is erg slecht voor je tanden, waardoor tanden kunnen gaan leiden aan tand bederf. In suiker vrij snoep worden vaak natuurlijke zoetstoffen gebruikt, een voorbeeld van deze zoetstoffen zijn isomalt of maltitol, deze zijn in staat om de suiker te vervangen. De bacteriën zullen zich niet met deze stoffen voeden, waardoor er geen tandplak aangemaakt zal worden. Ook zullen deze zoetstoffen, in tegenstelling tot suiker, niet opgeslagen door het lichaam. Daarnaast bevat suikervrij snoep dan ook een stuk minder calorieën. Tevens worden ze niet omgezet in glucose waardoor het ook geschikt is voor diabetici. Voor de smaak hoeft u het niet te laten, door het gebruik van deze zoetstoffen blijft de lekkere smaak die u van een snoepje verwacht behouden!

Wij beschikken over een speciale afdeling met suikervrij schepsnoep en natuurlijk met nog veel meer verschillende snoep in alle soorten en maten. Bij elk suikervrij snoep kunt u duidelijk zien hoe het product is samen gesteld. Op deze manier kun je naast natuurlijk de heerlijke smaak, bepalen of het snoep in je dieet past of niet.

Wanneer u een bestelling plaatst, zal deze binnen twee dagen na betaling door ons worden verstuurd. PostNL levert de bestelling doorgaans de dag na de verzending. PostNL garandeert binnen twee werkdagen een levering, waarbij zaterdag mee wordt gerekend als werkdag.

Bezoek even onze website, voor meer informatie en een overzicht van ons ruime assortiment aan suikervrij snoep. Wanneer u meer informatie over ons suikervrije snoep wenst of wanneer u enige andere vragen hebt, kunt u ons per mail bereiken op toversleutel@kpnmail.nl en per telefoon op
06-26938694.

Ons aanbod Suikervrij Snoep

Colaflesjes

Astra Faam

200 gram
€1,84

Drophartjes

de Bron

200 gram
€3,07

Dropbolletjes

de Bron

200 gram
€2,56

Clowntje

de Bron

200 gram
€2,57

Dropkatten

de Bron

200 gram
€3,10

Kersen

de Bron

200 gram
€2,85

Kubusjes

de Bron

200 gram
€2,56

Menthol Kruisdrop

de Bron

200 gram
€3,07

Mint Toffee

de Bron

200 gram
€3,90

Muntdrop

de Bron

200 gram
€2,67

Pepermunt

de Bron

200 gram
€4,00

Caribbean Mix

de Bron

200 gram
€3,90

Fruittoffee

de Bron

200 gram
€3,90

Winegums

de Bron

200 gram
€2,89

Caramel

Vivil

200 gram
€4,11

Italian Coffee

Vivil

200 gram
€4,11

Strawberry

Vivil

200 gram
€4,11