Over ons

Trots tonen wij u onze online snoepwinkel, Toversleutel.nl. Vol passie en liefde hebben wij hieraan gewerkt en wij hopen dat u een tevreden klant zult zijn. Wij mogen ons tot één van de grootste online snoepwinkels in Nederland rekenen, waar wij tevens gevestigd zijn. Wij hebben getracht een zo breed mogelijk assortiment voor u te plaatsen, waarbij kwaliteit en service hoog in ons vaandel staat. Vandaar dat wij alleen met erkende leveranciers werken die eenzelfde doelstelling hebben.

Maatwerk

Wij hebben ontzettend veel, maar zoals u zult begrijpen, niet alles. Zoekt u iets wat niet op de site te vinden is, neem dan contact met ons op. Wij zullen kijken of wij aan het gewenste artikel kunnen komen. Voor maatwerk bent u bij ons op het juiste adres. Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen zodat wij samen met u kunnen kijken wat voor uw situatie en budget het ideale pakket kan zijn.

Veilig shoppen

Om veiligheid tijdens het winkelen en afrekenen te garanderen, is onze website beveiligd met een SSL certificaat. Hierdoor lopen alle betalingen via een beveiligde verbinding. Afrekenen kunt u doen met uw creditcard, uw PayPal account of via iDEAL. Maar ook is het mogelijk om vooraf via uw bank te betalen.

Uw bestelling

U krijgt per e-mail een bevestiging van uw bestelling.  In deze e-mail is een link opgenomen waar u altijd de status van uw bestelling kunt raadplegen.  Hier kunt u zien wanneer uw pakket is verzonden, het nummer van uw pakket, en uw Track&Trace waarmee u het pakket kunt volgen.

Uw bestelling wordt met de grootste zorg verpakt. Geschenken zullen altijd eerst in geschenkfolie of geschenkpapier worden verpakt en voorzien van een mooie strik. Laat ons wel even weten wanneer het om een geschenk gaat. Hierna gaat uw bestelling in een stevige verpakking, zodat de bestelde artikelen bij u aankomen zoals ze onze vestiging verlaten.

Verzending

Onze verzendingen verlopen via DHL, daar zij een snelle service en goede zorg garanderen. De verzendkosten berekenen wij direct tijdens het afrekenen aan u door, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Vragen en klachten

Heeft u vragen, suggesties of een klacht, neem dan contact met ons op info@toversleutel.nl. Wij zullen proberen om uw vraag, suggestie of klacht naar uw tevredenheid op te lossen.

Een kleine blik in onze vestiging