Kaneelstok

Een kaneelstok bestellen? De Toversleutel heeft de lekkerste kaneelstokken. In onze online snoepwinkel kun je terecht voor het meest uitgebreide aanbod snoepgoed. Zo verkopen we niet alleen kaneelstokken, maar ook spekjes, drop, Oud Hollands snoepgoed en vele andere snoep cadeaus. Ook als je op zoek bent naar een speciale soort snoepgoed en deze niet kunt vinden, helpen we je graag om te vinden wat je zoekt. Bovendien hebben wij voor bedrijven de beste snoep cadeaus samengesteld met o.a. kaneelstokken om te schenken aan relaties en/of medewerkers. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij ons. Wij werken enkel met erkende leveranciers samen, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen. Bestel een kaneelstok in onze online snoepwinkel of lees verder voor meer informatie over ons aanbod en onze unieke voordelen.

Aanbod kaneelstokken en snoep cadeaus

Zoek je een kaneelstok, dan kun je in onze webwinkel het grootste aanbod vinden. Kaneelstokken zijn overheerlijk en worden gemaakt van onder meer kaneel, suiker, glucosestroop en donkere basterdsuiker. Koop kaneelstokken in snoepzakken of kies voor snoepschalen met kaneelstokjes. Ideaal om cadeau te geven of om lekker zelf op te smikkelen. Je kunt er ook voor kiezen om je kaneelstokken te laten verpakken in een mok, snoep pot of een snoepblik. Zo kun je de kaneelstokjes op een net iets leukere manier geven. Ook voor bedrijven hebben we speciale geschenkpakketten met o.a. kaneelstokjes. Denk aan gevulde dienbladen met snoepgoed en uitdeelschalen. Erg leuk om te schenken aan relaties en/of medewerkers. In onze webshop betaal je je bestelling eenvoudig via o.a. iDEAL en PayPal.

Dit biedt De Toversleutel jou

Een kaneelstok bestellen doe je uiteraard bij De Toversleutel. Wij bieden niet alleen de meeste voordelen aan, maar ook snoepgoed van de beste kwaliteit. Op de volgende voordelen kun je bij ons dan ook rekenen:
– Ook een ruim aanbod suikervrij snoep
– Snelle verzending: binnen 2 werkdagen heb je jouw artikelen in huis
– Maatwerk mogelijk: wij stellen graag het gewenste snoeppakket voor je samen
– Jouw snoep cadeau bestel je bij ons voor de scherpste prijs
– Het meest uitgebreide aanbod snoep

Bestel je kaneelstok direct online

Wil je je kaneelstok direct online bestellen? Plaats dan snel je bestelling in de online snoepwinkel van De Toversleutel. Jouw bestelling wordt dan zo spoedig mogelijk verzonden. Wil je meer weten over ons assortiment snoepgoed of heb je overige vragen? Je kunt ons bellen via 013 222 4444 of een mail sturen naar toversleutel@kpnmail.nl. Met onze overheerlijke kaneelstok wordt het ongetwijfeld smullen geblazen.

Contact opnemen